WEDSTRIJD zvk Tuilt - Masita Bolderb.  6 - 3  (0-0)

DATUM 26-09-2003  20:00

DOELPUNTEN 26‘ (0-1) goal Chris Witters, assist Benny De Boulle, 29‘ (1-1), 34‘ (1-2) goal Niko Kopriva, assist Chris Witters, 39‘ (2-2), 42‘ (3-2), 43‘ (4-2), 43‘ (4-3) goal Chris Witters, assist Ivan Cools, 47‘ (5-3), 47‘ (5-4) goal Chris Witters, assist Niko Kopriva

VERSLAG In een zeer gesloten eerste helft, waar Olivier maar twee keer moest tussenbeide komen, hebben we toch een paar kansjes gehad. Organisatorisch was de eerste helft wel goed maar het lopen zonder bal zou toch beter moeten. In de tweede helft wordt het spel direkt opengebroken door een goal van Chris op aangeven van Benny. Na 29 minuten, toen we dachten de wedstrijd onder kontrole te hebben, scoort de tegenstander onverwacht en onverdiend. In een wedstrijd waar de tegenstrevers op de counter speelt en wij speloverwicht afdwingen scoren we via Niko en komen zo 1-2 voor. In de 39de minuut krijgen we een tegendoelpunt op vrije schop. Mooi doelpunt, Olivier is kansloos. Daarna krijgen we er nog twee doelpunten tegen, zodat het 4-2 wordt. Maar good old Chris scoort direkt tegen zodat de wedstrijd zeer spannend blijft. Na een slecht ingeschatte bal door Olivier wordt het 5-3, maar Chris scoort wederom zeer snel tegen zodat we de laatste minuten de tegenstrever wegdrukken. Het slotoffensief resulteert in een paar kansen maar geen goal. Deze match was een goede wedstrijd, we speelden goed ... niet top ... maar het biedt toch vooruitzichten voor de komende matchen. Vandaag ontbrak één faktor : GELUK!!!